Yoga Wellness Weekenden


Data 2022:

5-6-7-8 mei (do t/m zo) ~  Vroegboekkorting t/m 15 februari  

              

Locatie: Sada Shiva Dham - oftewel de Babaji Ashram - in Loenen

Voor de Yoga Wellness Weekenden geldt: aankomst op donderdag tussen 11-12.30 uur. 

Een paar keer per jaar organiseren we heerlijke Yoga Wellness Weekenden aan de rand van de bossen op de Veluwe.

Er is alle ruimte en vrijheid om je tijd dit lange weekend zelf in te delen en om van de prachtige bossen om het centrum heen te genieten.
Het verrukkelijke eten is vegetarisch en voornamelijk biologisch.

Het lange weekend van 5-8 mei 2022 vindt plaats in de liefdevolle energie en ongedwongen sfeer van de Bababji Ashram in de Loenense bossen.
Het is tijdens dit weekend mogelijk om onderdelen van het ashramprogramma, zoals de arati in de tempel en de vuurceremonie in de ochtend, bij te wonen.

           

Verwen jezelf met Yoga en Ayurveda en geniet van een gevarieerd programma-aanbod in de lichte energie van de Babaji ashram!

Dit lange weekend is een echt transformerend verwenweekend! Tevens is het een prachtige manier om kennis te maken met het leven in een ashram (spirituele woongemeenschap). Het programma is zo ingericht dat er van alles te kiezen valt op verschillende plekken in het pand. Het wordt een heerlijk relaxed, feestelijk, muzikaal en bruisend gebeuren! En alles onder het motto "Follow your bliss: niets hoeft, alles mag!"

Op het programma (en bij de prijs inbegrepen):

  • iedere dag een heerlijke hatha yogales inclusief meditatie
  • diverse workshops en activiteiten die diepgaande transformaties teweeg kunnen brengen: de nieuwe workshop "Voelen & Verbinden" en de nieuwe workshop "Transformeer wat je niet meer dient", beide gegeven door Monique
  • ook yoga nidra & daarnaast lekker shaken
  • voor iedereen minimaal één een heerlijke, uitgebreide massage. Voor de massages kun je kiezen uit verschillende behandelingen bij verschillende masseurs die ieder hun eigen specialiteiten hebben
  • keuze uit ofwel een chakra yoga consult, een individuele tarotkaartenlegging of een sessie met een medium voor inzicht in jezelf en de overtuigingen die jouw gedrag sturen. Krijg nieuwe inzichten die lucht geven.
  • verrukkelijke maaltijden
  • bhakti yoga: kirtan (manta) zingen onder begeleiding van muzikanten
  • boswandeling
  • rondleiding ashram
  • Het is tijdens dit weekend mogelijk om onderdelen van het ashramprogramma, zoals de arati in de tempel en de vuurceremonie in de ochtend, bij te wonen.


Kortom, het wordt een heerlijk ontspannen en tevens transformerend topweekend!

 

Reacties op eerdere Yoga Wellness Weekenden

"Heerlijk weekendje... Fijn programma met veel variatie. Monique is echt een heerlijk mens waarvan alles mag en niets hoeft." ~ Liz

"Ik ben heel blij dat ik erbij was. Ik heb echt het gevoel dat ik grote stappen heb gemaakt, waar ik normaal wel vijf weken over zou doen. Super bedankt." ~ Anita

"Dit retreat is echt heerlijk. Er wordt veel aangeboden, zoals yoga, heerlijk eten, tarot en een prachtige omgeving. Alles mag en niets moet. Echt een super manier om te ontspannen en tot rust te komen" ~ Ingrid

"Ik heb een heel fijn weekend gehad. Soms ontspannen, soms intens, het heeft me heel veel gebracht. Dank je wel daarvoor." ~ Alice.

"Jeetje, wat heb ik genoten van het heerlijke weekend!! Fantastisch!! Helaas nu weer de harde werkelijkheid…. maar stiekem nog een beetje aan het nagenieten van het weekend….  Nogmaals Monique, heel erg bedankt voor een fantastische ervaring, mede door jouw enthousiasme, relaxte instelling en liefde is het zo heerlijk geweest." ~ Jolanda

"Niks moet, alles mag.... zo heb ik het echt ervaren en dat was fantastisch. Monique is een fijn mens die vanuit haar hart er alles aan doet om je een fijne tijd te bezorgen"~ Zoë

"Het was een heerlijk ontspannen vakantie weekend." ~ Inge

"Heel fijn en divers programma" ~ Sandra

"Alles was geweldig, de yoga, eten, de workshops, de omgeving" ~ Esther

"Hartelijk bedankt Monique, ik heb genoten van een geweldig, ontspannen en leerzaam weekend. Ook van de fijne sfeer die er heerste. Top." ~ Vera

"Wat een heerlijk weekend, ik geniet nog steeds na. Ook heb ik mijn oude ayurvedische kookboek weer opgezocht. Die heerlijke maaltijden, jummie. Ik ben zo ontzettend blij met yoga/ adem/ meditaties/lessen. Ik kan weer bewegen en heb rust in mijn hoofd. Ik slaap weer goed zonder te piekeren en steeds wakker te worden. Mijn schouderpijn is nog maar 25% van wat het was en ik heb veel meer energie." ~ Anita

"Heerlijk onderdompelen in natuur, yoga, muziek en heerlijk eten. Het gevoel van vrijheid om op dat moment te kiezen uit programma-onderdelen wat op dat moment goed voelde. Een heerlijk relaxte sfeer, zeker belichaamd door Monique." ~ Marie-Anne

" (...) Deze mail grijp ik ook nog even aan om je nogmaals te bedanken voor het fantastische weekend. Ik heb er zo ongelofelijk veel aan gehad. Je masseur gaf me binnen no time inzichten die ik al wel had, maar die opeens cristal clear waren. De medium-sessie was zo bijzonder,  jouw workshop 'in verbinding staan met jezelf en anderen zal ik niet vergeten. Het klinkt vast gek, maar het voelde voor mij een beetje als thuiskomen in het Zonnehuis" ~ H.

 

Praktische informatie

Inloop is op donderdag van 11.00-12.30 uur.
Het officiële programma start op donderdag om 15.00 uur.
Einde weekend: zondag 15.00 uur
Er is ruimte voor maximaal 14 deelnemers.
De kamers in de Babaji ashram (spiritueel centrum) zijn eenvoudig. Er is een gedeelde badkamer met drie douches en drie wastafels.

De yoga wellness weekenden zijn altijd volledig uitverkocht! Dus wil je graag erbij zijn, wacht dan niet te lang met je aan te melden.

 

PRIJZEN

Deze zijn op basis van een gedeelde kamer (vier dagen, all in):  € 650 pp  ~  Vroegboekkorting t/m 15 febr  € 575

Het is beperkt mogelijk een 1-persoonskamer te krijgen. Hiervoor geldt een vaste toeslag van € 195 bovenop het totaalbedrag.

 

SPECIALE AANBIEDING:
Iedereen die al een keer heeft deelgenomen aan een Yoga Wellness Weekend ontvangt € 25 korting bij de volgende boeking. 

Wordt het je 3e of 4e bezoek, dan ontvang je als dank voor je trouwe aanwezigheid € 50 vip-korting!

 

 

Samengevat: een heerlijk, relaxed lang weekend om je, samen met gelijkgestemden, onder te dompelen en op te laden in de transformerende en uplifting lichtenergie van de Babaji ashram en haar bewoners.


AANMELDEN

Je inschrijving is compleet wanneer zowel je schriftelijke aanmelding als de helft van de betaling is ontvangen. De andere helft van de betaling dient uiterlijk 30 dagen voor aanvang van het weekend betaald te worden. Je ontvangt hiervoor een eenvoudige betaallink.

Annuleren is kosteloos tot één maand voor aanvang. Daarna wordt € 50 annuleringskosten ingehouden op het terug te storten bedrag.


Meedoen?

Hartstikke leuk! Meld je aan via de mail of via whats-app, ook met al je vragen.