Yoga Wellness Weekend 24-26 juli 2020

Een paar keer per jaar organiseren we een heerlijk Yoga Wellness Weekend, in het prachtige spiritueel centrum Surya-Zonnehuis, aan de rand van de bossen op de Veluwe.

Er is alle ruimte en vrijheid om je tijd dit weekend zelf in te delen en om van de prachtige natuur om het centrum heen te genieten. Het verrukkelijke eten is vegetarisch en voornamelijk biologisch.

Reacties op eerdere Yoga Wellness Weekenden:

"Heerlijk weekendje... Fijn programma met veel variatie. Monique is echt een heerlijk mens waarvan alles mag en niets hoeft." ~ Liz

"Ik ben heel blij dat ik erbij was. Ik heb echt het gevoel dat ik grote stappen heb gemaakt, waar ik normaal wel vijf weken over zou doen. Super bedankt." ~ Anita

"Ik heb een heel fijn weekend gehad. Soms ontspannen, soms intens, het heeft me heel veel gebracht. Dank je wel daarvoor." ~ Alice.

"Jeetje, wat heb ik genoten van het heerlijke weekend!! Fantastisch!! Helaas nu weer de harde werkelijkheid…. maar stiekem nog een beetje aan het nagenieten van het weekend….  Nogmaals Monique, heel erg bedankt voor een fantastische ervaring, mede door jouw enthousiasme, relaxte instelling en liefde is het zo heerlijk geweest." ~ Jolanda

"Niks moet, alles mag.... zo heb ik het echt ervaren en dat was fantastisch. Monique is een fijn mens die vanuit haar hart er alles aan doet om je een fijne tijd te bezorgen"~ Zoë

 

 

Verwen jezelf met Yoga en Ayurveda!

Dit weekend wordt een echt verwenweekend!  Het programma is zo ingericht dat er van alles te kiezen valt op verschillende plekken in het pand. Het wordt een heerlijk relaxed, feestelijk en bruisend gebeuren!

Op het programma (en bij de prijs inbegrepen):

  • iedere dag een heerlijke yogales inclusief meditatie
  • voor iedereen minimaal één een heerlijke, uitgebreide massage, inclusief  eenvoudige stoombehandeling en/of en bad met Epsom salt. Voor de massages kun je kiezen uit verschillende behandelingen bij verschillende masseurs die ieder hun eigen specialiteiten hebben.
  • diverse workshops en activiteiten, zoals de Quantum Light Breath: jeZelf ervaren middels adem en muziek, yoga nidra en individuele tarotkaartenleggingen
  • verrukkelijke maaltijden
  • op zaterdag en/of zondag kan wie dat wil met me de keuken induiken om deze verrukkelijke gerechten te leren bereiden tijdens de leerzame en inspirerende workshop 'ayurvedisch, vegetarisch koken'. De technieken en recepten die je leert, kun je ook thuis gemakkelijk toepassen en maken
  • op zaterdagavond is er een bijzondere, muzikale, meditatieve verrassingssessie, een echt cadeautje!

Kortom, het wordt een heerlijk, ontspannen topweekend!

 

Praktische informatie
Start: vrijdag 19.00 uur, ontvangst tussen 16.00-19.00 uur. Je kunt om 18 uur uur tegen bijbetaling deelnemen aan de avondmaaltijd (€ 10).
Einde: zondag 16.00 uur
Er is ruimte voor 10 deelnemers. Iedereen heeft dit keer een eigen kamer.
Mocht je samen met iemand die je kent een grote kamer willen delen, dan is dat beperkt mogelijk. Je krijgt dan beiden € 65 korting op de weekendprijs.
De kamers zijn eenvoudig en hebben allemaal een eigen badkamer met wc, douche en wastafel.

De afgelopen drie yoga wellness weekenden waren volledig uitverkocht! Dus wil je graag erbij zijn, wacht dan niet te lang met aanmelden.

€ 495
 (all in: alle maaltijden, twee overnachtingen, alle workshops,
plus een uitgebreide massage naar keuze, inclusief detoxbad met Epsom Salt)

 

VROEGBOEKKORTING tot 1 juni 2020:
495
€ 415 

op basis van één persoon per kamer (dit kan een 1p- of een 2p-kamer zijn)

Samen een kamer delen met vroegboekkorting (tot 1 juni)? 

€ 495  -> € 415 ->  € 350 pp

 

De inschrijving is compleet wanneer zowel de schriftelijke aanmelding als de betaling is ontvangen. Je ontvangt hiervoor na aanmelding een eenvoudige betaallink. Het is tot een maand voor aanvang mogelijk om in twee termijnen te betalen.

Meedoen?
Hartstikke leuk! Meld je aan via de mail of via whats-app, ook met al je vragen.