Yoga Mojo Weekend 24-26 mei 2019

Een keer per jaar organiseren we een yoga-weekend, in een prachtig spiritueel centrum in de bossen op de Veluwe. Ieder jaar staat er  een ander thema centraal.  Binnen dit thema worden verschillende workshops aangeboden. Er is alle ruimte om je tijd dit weekend vrij in te delen en om van de prachtige natuur om het centrum heen te genieten. Het verrukkelijke eten, dat door het centrum wordt verzorgd, komt hoofdzakelijk uit eigen moestuin en is biologisch en vegetarisch.

Het thema: Verwen jezelf met Yoga en Ayurveda!

Dit weekend wordt een echt verwenweekend! Met iedere dag een lange yogales, verrukkelijke maaltijden en veel rust. Daarnaast staat op zaterdag een uitgebreide workshop ayurvedische massage op het programma. Op zondag duiken we samen de keuken in voor de super leerzame en inspirerende workshop 'heerlijk en gezond vegetarisch koken', waarna we samen heerlijk gaan genieten van al het verrukkelijks dat we gemaakt hebben. De technieken en recepten die je die dag leert, kun je ook thuis gemakkelijk kunt toepassen en maken. Op zaterdagavond is er een hele bijzondere, muzikale, meditatieve verrassingssessie, een echt cadeautje!

Praktische informatie
24-26 mei 2019
Start: vrijdag 19.00 uur, ontvangst tussen 16.00-19.00 uur. Je kunt om 18.30 uur deelnemen aan de avondmaaltijd.
Einde: zondag 16.00 uur
Er is ruimte voor 15 deelnemers.
Kosten:
bij aanmelding en betaling voor 1 dec: € 295,- (all-in)
bij aanmelding en betaling na 1 dec: € 350,- (all-in)
De inschrijving is compleet wanneer zowel de schriftelijke aanmelding als een aanbetaling van € 100,- zijn ontvangen. Wil je gebruikmaken van de early bird korting van € 295,-, let er dan op dat dit totale bedrag voor 1 dec bijgeschreven dient te zijn. Na die datum is automatisch de normale prijs van toepassing.

Meedoen?
Hartstikke leuk! Meld je aan via de mail of via whats-app, ook met al je vragen.