Yoga Mojo Weekend 24-26 mei 2019

Een keer per jaar organiseren we een yoga-weekend, in een prachtig spiritueel centrum in de bossen op de Veluwe. Ieder jaar staat er  een ander thema centraal.  Binnen dit thema worden verschillende workshops aangeboden. Er is alle ruimte om je tijd dit weekend vrij in te delen en om van de prachtige natuur om het centrum heen te genieten. Het verrukkelijke eten, dat door het centrum wordt verzorgd, komt hoofdzakelijk uit eigen moestuin en is biologisch en vegetarisch.

Het thema: Verwen jezelf met Yoga en Ayurveda!

Dit weekend wordt een echt verwenweekend!  Het programma is zo ingericht dat er van alles te kiezen valt op verschillende plekken in het pand. Het wordt een heerlijk relaxed, feestelijk en bruisend gebeuren!

Op het programma:

  • iedere dag een heerlijke, lange yogales inclusief meditatie
  • voor iedereen minimaal één een heerlijke, uitgebreide massage, waarvoor je kunt kiezen uit verschillende behandelingen bij drie verschillende masseurs die ieder hun eigen specialiteiten hebben
  • beide dagen diverse workshops ( o.a. Quantum Light Breath: jeZelf ervaren middels adem en muziek) en diverse ludieke activiteiten (meer info hierover volgt nog)
  • verrukkelijke maaltijden
  • op zaterdag en/of zondag kan wie dat wil met me de keuken induiken om deze verrukkelijke gerechten te leren bereiden tijdens twee leerzame en inspirerende workshops 'heerlijk en gezond vegetarisch koken'. De technieken en recepten die je leert, kun je ook thuis gemakkelijk toepassen en maken
  • op zaterdagavond is er een bijzondere, muzikale, meditatieve verrassingssessie, een echt cadeautje!

Kortom, het wordt een heerlijk, ontspannen topweekend!

Praktische informatie
24-26 mei 2019
Start: vrijdag 19.00 uur, ontvangst tussen 16.00-19.00 uur. Je kunt om 18.30 uur deelnemen aan de avondmaaltijd.
Einde: zondag 16.00 uur
Er is ruimte voor 15 deelnemers.
Kosten:
€ 350,- bij aanmelding en betaling na 1 febr. (incl. alle maaltijden en overnachtingen)
€ 275,- (all in) VROEGBOEKKORTING bij aanmelding en betaling voor 1 feb.

NB: EXTRA € 25,- p.p. FLASH BONUS KORTING BIJ AANMELDING MET Z'N TWEEEN 

De inschrijving is compleet wanneer zowel de schriftelijke aanmelding als de betaling is ontvangen.

Wil je gebruikmaken van de vroegboekkorting van € 275,-, let er dan op dat dit totale bedrag voor 1 feb bijgeschreven dient te zijn. Na die datum is automatisch de normale prijs van toepassing.

Meedoen?
Hartstikke leuk! Meld je aan via de mail of via whats-app, ook met al je vragen.