Workshops, retreats ...

Naast de wekelijkse yogalessen bied ik een aantal activiteiten aan vanuit de ayurveda* onder de noemer voorkomen en genieten is aangenamer dan genezen en lijden 😉
Zo kun je bij me terecht voor ontspannende ayurvedische massages, voor een meditatiecursus en voor kookworkshops waarbij je verrukkelijk leert koken op een manier waarbij je voedsel je 'medicijn' is.
Daarnaast staat er ieder jaar een heerlijk yogaweekend op de agenda, met ieder jaar een ander thema. Dit jaar is dat "Verwen jezelf met yoga en ayurveda!", met op dag één een uitgebreide workshop ayurvedische massage en op dag twee een kookworkshop ayurvedisch koken.

Alle informatie hierover vind je via de links onderaan deze pagina

*De ayurveda schenkt ons duizenden jaren oude en beproefde, holistische gezondheids- en leefstijlwijsheid uit India. Ayurveda en yoga worden van oudsher gezien als twee takken van dezelfde boom. Beide takken leiden naar bewustwording, naar kennis van lichaam en geest, van het leven en tenslotte naar kennis van wie wij ten diepste zijn. In de ayurveda (letterlijk vertaald levenskennis), wordt nauwkeurig beschreven wat we als mens kunnen doen om in evenwicht  en harmonie te leven en gezond oud te worden. Uitgangspunt daarbij is dat met regelmatige massage, voldoende beweging en een leefstijl en voeding die past bij je aangeboren constitutie gezondheidsklachten voorkomen dan wel genezen kunnen worden.

Meditatiecursus: dinsdag 18 sep, 2, 16 en 30 okt, van 19.30-21.00 uur

Yogaweekend: Verwen jezelf met yoga en ayurveda! Datum: 24-26 mei 2019

Ayurvedische massage: behandelingen en workshops

Ayurvedisch koken: catering en workshops