Ontmoet het fantastische Yoga Wellness Retreat Team

 

De teamleden in het oranje hebben inmiddels hun aanwezigheid toegezegd tijdens de yoga wellness retreat van 5 t/m 8 augustus 2024! 

 

De masseurs

Wim Viezee, is twaalf jaar intensief opgeleid in de ayurveda door zijn leraar Chanderdath Makhan. Ook is hij haptotherapeut.
Wim geeft traditionele ayurvedische massages met warme olie, inclusief shirodharabehandelingen (olie of water stromend over het voorhoofd, werkt zeer diep ontspannend). 


Walter Botman,
Fysiotherapeut, masseur en yogadocent.
Walter geeft intuïtieve massage, ontspanningsmassage, sportmassage, bindweefselmassage en ontspanningsmassage.


Leonie Olthof:
geeft intuïtieve massages. Vanuit intuïtie volgen liefdevolle aanrakingen, zo ontstaat een massage op maat. Een intuïtieve massage nodigt je uit om diep contact te gaan maken met jouw eigen lichaam en intuïtie om zo te gaan ervaren wat deze jou te vertellen heeft.


Paul Mooijman:
“Zin in een uurtje even helemaal niks en gemasseerd te worden met olie voor een heerlijke ontspanning…voel je welkom”.


Anneloes Veneman: “
Aandachtige aanraking op de massagetafel. Je bent welkom om aan te geven welk gedeelte van jouw lichaam je graag extra aandacht geeft en/of ook als je je wilt overgeven aan wat er komen gaat tijdens de massage.”


Corine Nieuwenhuijzen
: geeft heerlijke ontspannende massages. Zij voelt wat in het moment nodig is, of wat het meeste aandacht vraagt. 


Monique ten Brink:
geeft ayurvedische ontspanningsmassages met warme olie. Monique is ayurvedisch massagetherapeut, yoga- en meditatiedocent en coach.

 

Onze therapeuten voor de 1-op-1 sessies

 

Corine Nieuwenhuijzen, medium, geeft trance healing sessies:
Aan de hand van een thema dat bij je speelt, gaan we samen kijken waar dat vandaan komt. We zoomen in op jouw thema, waarbij we inzicht krijgen in de gevoelens en overtuigingen die hier een belangrijke rol in spelen. Ik maak gebruik van trance-healing en mediumschap” ~ Corine  

 

Anneloes Veneman, geeft lichaamsgerichte therapie en is rebalancer i.o.:
 “In verbinding met jou ondersteun ik je om nieuwsgierig te ontdekken wat er is in het hier en nu. De sessie bestaat uit zelfonderzoek (inquiry), meditatie en aandachtige aanraking van jouw lichaam op de massagetafel. Dat wat jouw lichaam heeft te zeggen, is leidend voor de sessie. Je bent welkom zowel met een vraag die je graag onderzoekt als zonder vraag" ~ Anneloes


José Schaake, is Roht therapeut en coach, geeft tarotkaartenleggingen:

“Tarotkaarten kunnen helpen om een dieper inzicht in onszelf te krijgen. Misschien heb je weleens van tarotkaarten gehoord of heeft iemand weleens een legging voor je gedaan. Of je er nu bekend mee bent of niet, dat maakt niet uit voor tarot coaching.  Bij deze vorm van coaching interpreteer ik de kaarten die jij trekt naar aanleiding van jouw vraag. (vraag hoeft niet persé) Ik doe dat intuïtief, net als bij mijn persoonlijke coaching en de Roht therapie. Het is altijd bijzonder wat er uit zo’n legging komt. Voor mij als coach zijn tarotkaarten een handig hulpmiddel. Met behulp van tarotkaarten wordt een actueel thema vaak snel duidelijk. Daardoor kan ik veel gerichtere vragen stellen en komen we veel sneller tot de kern”
~ José 


Monique ten Brink, yoga-  en meditatiedocent, ayurvedisch massagetherapeut en coach, geeft chakrapsychologiesessies:
“Als chakra’s uit balans zijn, dan vertaalt zich dat in het fysieke lichaam. Het startpunt bij onze sessie zijn de klachten die je hebt of het thema waar je mee worstelt. Vanuit de chakrapsychologie kijk ik met je mee naar je klacht of het thema. We eindigen met een speciaal voor jou ter plekke op maat gemaakt kort yoga-oefenschema om de betreffende chakra’s in balans te helpen komen” ~ Monique

 

De workshopgevers

Corine Nieuwenhuijzen: de sjamanenreis

 

Bas Kniest: de Quantum Light Breath workshop

 

Sheila van Sheila's Buikdanscentrum: de buidansworkshop

 

 

Het topteam voor het avondprogramma

Kelly van de Geluidentuin, verzorgt de klankreizen

 

Prem Mallika Kokke verzorgt de kirtanavonden