AYURVEDISCHE MASSAGES

 

Ontspanningsmassages met warme olie, vanuit de Indiase, ayurvedische traditie

Voor een maximaal profijt wordt in de ayurvedische massagetraditie gebruik gemaakt van warme, en waar nodig verkoelende, natuurlijke oliën.
Ayurvedische massage is niet alleen heerlijk, maar helpt ook lichaam en geest om een verstoord evenwicht weer in balans te brengen.

 

Massage van 60 min: € 60,-.
Massagestrippenkaart: 3 massages voor €150 Deze mag door meerdere personen gebruikt worden. Zo kun je ook een massage cadeau doen aan iemand!

Om je aan te melden kun je contact opnemen met Monique, T: 06 30 30 23-45 of een bericht sturen naar: info@yogamojo.nl

NB: Vanuit de Indiase, ayurvedische traditie is het gebruikelijk dat vrouwen uitsluitend vrouwen masseren en die lijn volg ik ook.


Ayurveda en yoga worden van oudsher gezien als twee takken van dezelfde boom.

De ayurveda (letterlijk vertaald levenskennis) schenkt ons duizenden jaren oude en beproefde, holistische gezondheidswijsheid uit India.
In de ayurveda wordt nauwkeurig beschreven wat we als mens kunnen doen om in evenwicht  en harmonie te leven en gezond oud te worden.
Uitgangspunt daarbij is dat we met een leefstijl en voeding die past bij onze aangeboren constitutie, met voldoende beweging en met regelmatige massage  gezondheidsklachten voorkomen dan wel genezen kunnen worden.

Achtergrond
Mijn opleiding tot ayurvedisch massagetherapeut heb ik genoten bij de Saswitha Opleiding in Bilthoven en bij Ayurvedisch Centrum Jade in Utrecht (2008).