Ayurvedische Massage

Ayurveda en yoga worden van oudsher gezien als twee takken van dezelfde boom. Beide takken leiden naar bewustwording, naar kennis van lichaam en geest, van het leven en tenslotte naar kennis van wie wij ten diepste zijn.

De ayurveda schenkt ons duizenden jaren oude en beproefde, holistische gezondheids- en leefstijlwijsheid uit India. In de ayurveda (letterlijk vertaald levenskennis), wordt nauwkeurig beschreven wat we als mens kunnen doen om in evenwicht  en harmonie te leven en gezond oud te worden. Uitgangspunt daarbij is dat met regelmatige massage, voldoende beweging en een leefstijl en voeding die past bij je aangeboren constitutie gezondheidsklachten voorkomen dan wel genezen kunnen worden.

Regelmatige massage is een weldaad voor lichaam en geest.
Massage helpt het immuunsysteem te
versterken en het schenkt ontspanning en vreugde.
Voor een maximaal profijt van massage wordt in de ayurvedische traditie het gebruik van warme, natuurlijke oliën aangeraden.
Ayurvedische 
massage helpt het lichaam om een verstoord evenwicht weer in balans te brengen.
Op
basis van iemands constitutie en eventuele gezondheidsklachten zal de ayurvedische masseur voor een bepaalde olie en een bepaald soort massage kiezen.

Achtergrond

Mijn opleiding tot ayurvedisch massagetherapeut heb ik genoten bij Ayurvedisch Centrum Jade in Utrecht en bij de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte in Bilthoven. Vanuit de Indiase, ayurvedische traditie is het gebruikelijk dat vrouwen uitsluitend vrouwen masseren en die lijn volg ik ook.

Aanbod 
Consulten zijn uitsluitend voor vrouwen, op maat en in overleg.
Het is mogelijk het consult uit te breiden met leefstijl- en voedingsinformatie gericht op jouw constitutie en je eventuele klachten.
Locatie: Loenen (Gld)

Prijzen: volledige massage 75 min:  € 90,-.

Uitbreiding consult: prijzen in overleg.

Voor aanmelden, vragen of meer informatie kun je contact opnemen via de mail of telefonisch.