Yoga Mojo Weekend

Een keer per jaar organiseren we een yoga-weekend, in een prachtig spiritueel centrum in de bossen op de Veluwe. Ieder jaar staat er  een ander thema centraal.  Binnen dit thema worden verschillende workshops aangeboden. Er is alle ruimte om je tijd dit weekend vrij in te delen en om van de prachtige natuur om het centrum heen te genieten. Het verrukkelijke eten, dat door het centrum wordt verzorgd, komt hoofdzakelijk uit eigen moestuin en is biologisch en vegetarisch.

Het thema: Verbinding 

Dit jaar gaat het weekend over verbinding: van jeZelf met jezelf en met elkaar. En daarmee gaat het ook over het leven beleven in al haar juicyness. Met yoga, massage, dansen, authentic relating, vrouwencircel en nog veel meer. Het wordt een heerlijk, transformerend, goddelijk weekend!

Op het programma: iedere dag een yogales en verder prachtige oefeningen uit de tantra en daarnaast een verrassingsworkshop. Dit weekend is voor jou, dus voel je vrij om aan onderdelen wel of niet deel te nemen. Volg vooral je joy en inspiratie, niets hoeft.

Er is ruimte voor 10-15 deelneemsters (deze keer is het weekend uitsluitend voor vrouwen) 

Datum
19-21 april 2018 
Start: vrijdag 19.30 uur, ontvangst tussen 16.00-19.00 uur. Je kunt om 18.30 deelnemen aan de avondmaaltijd.
Einde: zondag 16.00 uur
Kosten:  bij aanmelding en betaling voor 1 december: € 150,- (all-in)
                bij aanmelding en betaling voor 1 januari: € 175,- (all-in)
                bij aanmelding en betaling na 1 januari: € 215,- (all-in)

Meedoen?
Hartstikke leuk! Meld je aan via de mail of bel ons, ook met al je vragen.

Yoga Mojo Dagretraite

Iedere maand een heerlijke dag voor jezelf. Op een prachtige locatie in de directe nabijheid van Montfoort. Met een variërend aanbod aan prachtige oefeningen zoals die het afgelopen jaar op mijn pad zijn gekomen en die ik heel graag met jullie deel. Oefeningen uit de yoga- en de tantratraditie (tantra als in: een expressie van liefde voor de onpeilbare diepte en schoonheid van het leven en de levensenergie zoals die in ons pulseert. Tantra leert ons het leven in al haar volheid te beleven, door zo volledig mogelijk in contact te zijn met onszelf en onze omgeving, onszelf accepterend met alles wat er is, waardoor er ruimte ontstaat voor groei en transformatie. En ja, seksualiteit maakt deel uit van de tantra, maar dat komt deze dagen niet aan bod). De oefeningen die worden aangeboden variëren van ontspannend, verbindend en speels tot diepgaand, transformerend en helend. Aan bod zullen komen o.a. diepgaande healing meditaties, ademoefeningen, yoga, massage door de kleren heen, authentic relating en muziek en dans.
Kernwoorden: ontspannen, genieten, ontdekken, verbinden, spannend, lol, expressie, helen, authenticiteit, zelfliefde, niets hoeft - vrijheid blijheid.
Aan het einde van de dag ga je ontspannen, vervuld en voldaan huiswaarts.

Data: 11 nov, 9 dec, 20 jan, 17 feb en 17 mrt (vijf zaterdagen)
Tijd: 10.00-16.30 uur
Kosten: € 50,- per dag