Meditatiecursus

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die oprecht met meditatie aan de slag wil. Dit betekent: bereid zijn dagelijks te oefenen (5-20 min.). Want oefening baart kunst en zonder oefening geen vruchten. 

Meditatie helpt je om door te dringen in diepere  lagen van je bewustzijn. Het spirituele pad is een moedig pad. Het vraagt moed om diepe overtuigingen over wie je bent in een nieuw, steeds helderder licht te zien. De weg kan hobbelig zijn en vraagt toewijding, geduld en discipline. Maar de vruchten van regelmatige meditatiebeoefening zijn groot:

  • Je gelukkig voelen zonder reden
  • Een dieper inzicht in wie je ten diepste bent, waardoor je je minder uit balans laat brengen
  • Verbeterde concentratie, resulterend in efficienter handelen
  • Verhoogde helderheid en creativiteit
  • Een open, vreugdevol, dankbaar hart, weerspiegeld in betere relaties met de mensen om je heen
  • Een positievere levenshouding: meditatie heeft een positief effect op hoe je de dingen beleeft

Praktische informatie:

Duur cursus: vier lessen
Inhoud: de cursus bestaat uit een praktisch informatiedeel, een uitgebreid oefendeel en een vraag- & antwoorddeel met alle ruimte voor de vragen waar je tegen aan loopt. 
Data: 4, 11, 18 en 25 oktober (woensdag)
Lestijd: 10.30-12.00 uur
Locatie: in Montfoort, de exacte locatie wordt nog bekend gemaakt
Kosten:   100,-
Aanmelden: per mail: info@yogamojo.nl    De aanmelding is definitief zodra het volledige cursusbedrag is overgemaakt op bankrekeningnummer NL 70 RABO 01522.26.230 t.n.v. Yoga Mojo o.v.v 'meditatiecursus' en je naam. 

Speciaal aanbod voor deelnemers van de meditatiecursus:

Wie aan de meditatiecursus deelneemt, is van harte welkom om (gratis) deel te nemen aan een groepsmeditatie van een half uur, aansluitend aan de yogalessen op maandag- en dinsdagavond. Dit om de beoefening gemakkelijker te maken en omdat mediteren in een groep zeer versterkend werkt.

Met deze lesverlengingen zal worden begonnen zodra de meditatiecursus van start is gegaan en zal in principe door worden gegaan zolang de cursus duurt.