Yoga

De lessen zijn voor iedereen die graag wil ontdekken wat yoga is, maar ook voor mensen die al langere tijd aan yoga doen. Iedereen kan de aangeboden oefeningen meedoen, met respect voor de eigen mogelijkheden. Om deel te kunnen nemen aan de lessen hoeft u niet lenig te zijn. Yoga gaat niet over hoe het er van buiten uitziet. Het gaat over datgene wat u doet met speels plezier doen, met een open houding, met liefdevolle aandacht en met de focus op het bewustzijn zelf, meer dan op datgene wat in het bewustzijn beweegt.

De lessen zijn rustig en verstillend. In elke les worden er staande, zittende en liggende oefeningen aangeboden, variërend van subtiel tot uitdagend. De adem vormt de basis van waaruit wordt bewogen. Ontspanning, kracht, concentratie, balans en meditatie komen allen aan bod, waardoor een complete ervaring ontstaat. De lessen duren vijfenzeventig minuten en iedere les wordt beëindigd met een lange ontspanningsoefening. 

Proefmaand
Het kost tijd om te ervaren wat yoga doet en wat het voor u betekent. Daarom is het altijd mogelijk om de eerste vier lessen bij wijze van proefmaand voor half geld deel te nemen. Het volgen van een losse proefles is om diezelfde reden helaas niet mogelijk. Voor actuele prijzen klik hier.
NB: Instromen voor een proefmaand is doorlopend mogelijk.

Praktische informatie

Klik hier voor praktische informatie omtrent de lessen.